Volkoren broden (Allisonbrood)

Super gezonde 100% volkorenbroden!

Rond het jaar 1900 ontwikkelde Dr. Thomas Richard Allinson het Allinsonbrood, omdat hij vond dat men gezonder moest gaan eten. Het Allinsonbrood maakte hij slechts met volkorenmeel, water, zout en gist. Het resultaat: een puur volkorenbrood boordevol vezels. Tot op de dag van vandaag wordt het recept gemaakt zoals Dr. Allinson het bedacht heeft. Onze bakkers omarmen dit volkorenbrood vanwege zijn smaak, voedingswaarde en malsheid! Vanaf nu presenteren onze bakker (beste volkorenbakkers van Nederland) het Allinson 100% Volkorenbrood en het Allinson 100% Volkoren Zonnepitbrood.

Allinson 100% Volkoren

 

Energie (kJ)

Energie (kcal)

Vetten

Waarvan onverzadigd    

Koolhydraten

Waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

Water

Brood

769,21

181,9

1,05

0,17

31,54

1,53

5,28

8,82

0,89

51,54

per 100 gram

269,22

63,66

0,37

0,06

11,04

0,54

1,85

3,09

0,31

18,04


VOLKORENTARWEMEEL, water, gejodeerd zout, bakkersgist , enzym [TARWE], TARWEMOUTBLOEM, geroosterd GERSTEMOUTMEEL, TARWEGLUTEN, natuurazijn.

Allinson 100% Volkoren Zonnepit

 

Energie (kJ)

Energie (kcal)

Vetten

Waarvan onverzadigd    

Koolhydraten

Waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

Water

Brood

1.007,72

240,04

7,98

1,66

29,22

1,34

5,55

9,97

0,8

45,72

per 100 gram

352,7

84,01

2,79

0,58

10,23

0,47

1,94

3,49

0,28

16


VOLKORENTARWEMEEL, water, 12,5% zonnebloempitten, gejodeerd zout, bakkersgist , enzym [TARWE], TARWEMOUTBLOEM, geroosterd GERSTEMOUTMEEL, TARWEGLUTEN, natuurazijn.