Super gezonde 100% volkorenbroden!
Rond het jaar 1900 ontwikkelde Dr. Thomas Richard Allinson het Allinsonbrood, omdat hij vond dat men gezonder moest gaan eten. Het Allinsonbrood maakte hij slechts met volkorenmeel, water, zout en gist. Het resultaat: een puur volkorenbrood boordevol vezels. Tot op de dag van vandaag wordt het recept gemaakt zoals Dr. Allinson het bedacht heeft. Onze bakkers omarmen dit volkorenbrood vanwege zijn smaak, voedingswaarde en malsheid! Vanaf nu presenteren onze bakker (beste volkorenbakkers van Nederland) het Allinson 100% Volkorenbrood en het Allinson 100% Volkoren Zonnepitbrood.
Allinson 100% Volkoren
Energie (kJ)
Energie (kcal)
Vetten
Waarvan onverzadigd
Koolhydraten
Waarvan suikers
Vezels
Eiwitten
Zout
Water
Brood
769,21
181,9
1,05
0,17
31,54
1,53
5,28
8,82
0,89
51,54
per 100 gram
269,22
63,66
0,37
0,06
11,04
0,54
1,85
3,09
0,31
18,04
VOLKORENTARWEMEEL, water, gejodeerd zout, bakkersgist , enzym [TARWE], TARWEMOUTBLOEM, geroosterd GERSTEMOUTMEEL, TARWEGLUTEN, natuurazijn.
Allinson 100% Volkoren Zonnepit
Energie (kJ)
Energie (kcal)
Vetten
Waarvan onverzadigd
Koolhydraten
Waarvan suikers
Vezels
Eiwitten
Zout
Water
Brood
1.007,72
240,04
7,98
1,66
29,22
1,34
5,55
9,97
0,8
45,72
per 100 gram
352,7
84,01
2,79
0,58
10,23
0,47
1,94
3,49
0,28
16
VOLKORENTARWEMEEL, water, 12,5% zonnebloempitten, gejodeerd zout, bakkersgist , enzym [TARWE], TARWEMOUTBLOEM, geroosterd GERSTEMOUTMEEL, TARWEGLUTEN, natuurazijn.
Stoepje Bakkerij T M Kroesen
Jan Slotswijk 119
7916 VH Elim
0654650140
KvK 04042690
Maandag | Coevorden | Marktplein | 08:00-13:00 |
Dinsdag | Lemelerveld | Dorpstraat | 08:00-13:00 |
Woensdag | Bovensmilde | Meidoornlaan | 08:00-12:00 |
Donderdag | Beilen | Markt | 08:00-13:00 |
Vrijdag | Dalfsen | Wilhelminastraat | 07:30-12:30 |
Zaterdag | 't Harde | Centrumplein | 08:00-13:00 |